Vam decidir crear un vídeo molt ràpid i amb molt de moviment, fent referència a les característiques de les ulleres.

Per al vídeo vam triar un grup de persones molt diferents entre elles i vam localitzar l’acció a diferents escenaris.
Per aquest motiu vam utilitzar 2 localitzacions, la primera va ser un plató amb fons de colors i la segona van ser els carrers de barri del Born de Barcelona.

Un ritme boig i la varietat d’elements visuals de la filmació i de la gràfica animada, aconsegueixen generar un espot tan canviant i versàtil com les mateixes ulleres.

Per aquest motiu la combinació de les diferents parts de el vídeo es podien combinar entre si, per crear nous vídeos i generar així altres aplicacions per als diferents mitjans on es va a exposar.

Aquí us deixem el vídeo:

Making Of

Per a aquest vídeo vam comptar amb l’ajuda de moltes persones, sobretot per la part d’#acting, entre ells Feo1 del grup El Gremio, a més d’un gran equip de producció que ens va ajudar a gestionar la logística de tot el rodatge.

Un cop més la motivació d’un grup de persones i el bon rotllo generat a l’hora treballar, va ajudar a aconseguir un resultat del què estem molt contents.

Uniqbrow

Uniqbrow és una marca d’ulleres molt versàtils. Ulleres que es dobleguen, es modifiquen, es canvien de color, de patilles, de lents.
I és per aquest motiu pel qual vam realitzar aquest espot promocional tan canviant, amb la idea de mostrar un producte innovador com aquest.

EQUIP
Estudi Caramba +
Chris Mod
/música
Alba Gómez,  Feo1, Ariel Conde, Carla Pedreño, Gerard, Gisela Salvat
/acting

PER A QUI
Uniqbrow
Feines realitzades
idea i concepte // direcció d'art // casting // gravació // motion graphics // edició i muntatge

Fem un vídeo?