Idea

La idea d’aquesta imatge gira al voltant del rescat i cura dels primats.
Per a això es van crear dues formes que representen aquests conceptes.

En primer lloc, la meitat d’un quadrat, com a representació d’una gàbia oberta, de llibertat.
En segon lloc fem servir una figura corba que recull i té cura a aquest animal rescatat, o en altres ocasions a elements com ara textos, formes o imatges.

La combinació d’aquestes formes ens permet crear marcs, caixes de text, pastilles, columnes i una infinitat d’elements aplicables a tota la comunicació.

A més els colors escollits fan referència a característiques com la natura, la calidesa o la cura, i alhora són els colors que podem trobar al món dels primats.

Aplicacions

A continuació podeu veure algunes de les aplicacions creades mitjançant la combinació d’aquests elements gràfics i els seus colors.
Veiem que a més l’ús de la fotografia és un element fonamental que ens ajuda a identificar ràpidament de què tracta el projecte.

La barreja d’aquests elements amb tipografies contundents i composicions minimalistes, creen una imatge clara, senzilla i directa, que permet reconèixer fàcilment a la Fundació MONA i diferenciarla d’altres projectes similars.

La facilitat d’ús dels elements de suport ens permet crear universos tant digitals com analògics d’una manera fàcil i versàtil.

En definitiva vam aconseguir crear una imatge tan adaptable i tan tot terreny, com la gent que dóna vida a aquesta fundació.

Per a nosaltres és tot un privilegi col·laborar en projectes com aquest.

Fundació MONA

La Fundación Mona és una entitat dedicada al rescat i cura de primats en situació de vulnerabilitat, situat a la província de Girona.
Amb l’ajuda del seu equip de persones vam realitzar la renovació de la seva imatge gràfica, des de la idea, fins a la creació dels elements, manera d’usar-los i realització d’aplicacions.
Un sistema senzill, efectiu i fàcil de reconèixer, que és capaç d’aplicar qualsevol persona que participi en el projecte i necessiti fer una aplicació gràfica, sense necessitat de recórrer a terceres persones.

Feines realitzades
idea i concepte // branding // direcció d'art // copy // gràfica // editorial // motion graphics

Col·laborem?