Maderhisteria crea peces de fusta exclusives, fusiona mons digitals amb artesanals d’una manera única i exclusiva. Els seus resultats són una cosa semblant al que passaria si illustrator tingués l’eina «convertir en fusta«.

Procés

La realització d’aquest vídeo promocional consistia a explicar, d’una manera ràpida i senzilla el procés complet d’elaboració d’una de les seves peces. I quina millor excusa per fer-ho, que crear el nostre antic logotip en fusta.

Potser la part més complexa d’aquest vídeo era la de sintetitzar tots els passos del procés per no crear un vídeo llarg i avorrit, que ningú pogués acabar de veure.

Vídeo

Vam crear aquesta peça audiovisual molt resumida i amb prou ritme, per explicar d’una forma amena un procés que moltes vegades pot ser mooolt llarg.
Aquesta peça va servir també per a la presentació de Maderhisteria en la edició del 2019 de Blanc.

Making Of

Val a dir que treballar en un entorn agradable, amb un gran equip de persones i perquè no, amb un vermut per repostar energia, fa que els treballs tinguin el doble de valor.

Un cop més la suma de les persones, acaba creant bons resultats.

Maderhisteria

Maderhisteria son lletres. Són logotips, tipografia, rètols, icones. També són objectes, joguines i fins i tot mobles. És fusta. Mooooolta fusta. Moltes coses fetes a mà amb fusta. A Barcelona. I des de 2012.

Així és com defineix en David, aquesta barreja entre el món artesanal i el disseny gràfic.

I nosaltres li vam fer el vídeo promocional.

PER A QUI
Maderhisteria
Feines realitzades
idea i concepte // direcció d'art // disseny gràfic // collage // motion graphics // vídeo

Fem un projecte plegats?