Campanya

Art and Seams és una marca de moda conscient i implicada amb l’entorno, que busca tenir un impacte positiu en tots els àmbits possibles a través de la moda ecològicasocial, ètica, de kilómetro zerovegana.

Durant la realització de la campanya vam crear diverses peces audiovisuals, amb la finalitat d’explicar i conscienciar el públic sobre les bones pràctiques de la moda ètica.

Entre elles, vam realitzar algunes entrevistes a persones especialitzades en el món de la moda ètica, però també a gent relacionada amb organitzacions o empreses que duen a terme bones pràctiques en el seu dia a dia.

Aplicacions

Amb la finalitat de crear una identitat consistent, vam desenvolupar un univers visual que fes referència als valors de la marca, amb característiques com la natura, les formes orgàniques i la sostenibilitat, i que al seu torn tingués una personalitat contundent, per no caure en la típica estètica que se sol associar a aquest tipus de marques i que s’associen a una cosa semblant als hippies dels 60.
Perquè com diu la Núria en la seva entrevista «La moda sostenible no és vestir-se amb una fulla d’enciam«.

Vam crear una imatge versàtil, capaç d’adaptar-se a la infinitat de peces que es van realitzar per al projecte.
Des de imatges per a xarxes socials, fins infografies, cortinetes animades per a vídeos, entre d’altres elements, que combinats entre si conformaven la imatge de tot l’univers que hi havia més enllà del vídeo final.

Amb la idea de mantenir la campanya viva durant el procés de crowdfunding, vam crear una sèrie d’imatges, amb missatges clars sobre la moda amb valors. Per això a més vam realitzar una sèrie fotogràfica, associada a cadascuna de les frases per tal de donar consistència a cada imatge.

Vídeo

Un cop superat el repte de realitzar una campanya eficient per aconseguir els diners que permetrien crear la peça audiovisual, començava un repte encara més gran, ¡fer-la!
Ens vam posar mans a l’obra, per desenvolupar un guió i començar a moure tot el que fins aquell moment eren només paraules. Equip tècnic, localització, material, plantes, producció, més plantes, furgonetes …

Una de les parts més complexes era trobar a les persones que protagonitzarien la història.
Després de fer un càsting i tractar amb un munt de persones maquísimes, ens vam decidir por l’Alexandra Martín i Ferran Font.

I per fi, després d’un llarg període de treball, vam aconseguir parir aquesta peça.

IPO, Impuls Post Orgànic, neix de la idea de crear un univers orgànic, impulsat des d’una força natural, en aquest cas el singlot. Una reacció del cos a alguna cosa que va a contratemps, una metàfora visual del que les organitzacions amb valors o la moda sostenible tracten de fer, donar pas a alguna cosa nova, una cosa necessària, una cosa que neix a crits des de la nostra pròpia naturalesa, per deixar enrere el que ja va quedar obsolet per si mateix, d’una manera orgànica i fluida, com qualsevol procés natural. I sabent, que aquests processos, com qualsevol procés de canvi, solen anar acompanyats d’un estat d’incomprensió tant interna com externa.

Making Of

Al llarg d’aquest projecte hem tractat amb moltes persones, són el seu suport, la seva ajuda, els seus coneixements i les seves ganes el que va fer que tot anés cap endavant. Sabem que un projecte d’aquesta magnitud no seria possible sense la col·laboració de tanta gent i ens encanta haver format part d’aquest poder del col·lectiu.
Aquí us deixem un vídeo d’alguns dels moments i molts dels noms de les persones que han format part d’això.

Moltes gràcies!

IPO Fashion Film

IPO (Impulso Post Orgánico), és una Fashion Film orgánica, sostenible i molt conscient.
En conjunt amb la marca de moda sostenible Art and Seams i a Raquel Cifuentes, ens vam endinsar en una selva creativa per produir aquesta peça audiovisual, impulsada gràcies a tota la gent que va confiar en el projecte i va posar el seu gra de sorra a través de Verkami.

EQUIP
Estudi Caramba +
Art and Seams
/direcció /estilisme /producció
Raquel Cifuentes
/direcció /direcció d’arte
Alexandra Martín & Ferran Font
/acting
Lina Bautista
/Música

Feines realitzades
idea i concepte // direcció d'art // producció // gràfica // fotografía // gravació // edición i muntatge

Muntem un "sarao"?