El logotip (símbol) es va constuir a partir de dos de les inicials del nom “E” i “D” i l’espai blanc que quedaba entre aquestes dues lletres formant la tercera lletra (A) de manera que es llegís “EAD”.

Previament es va realitzar un treball de naming per facilitar la pronunciació i reconeixement del nom, ja que antigament l’escola es coneixia com la “EADSC”, un nom difícil de recordar i més encara de pronunciar.

Elements

Les peces que formen el símbol serveixen com a moduls per donar forma a la resta de la imatge gràfica. Es a dir, aquestes formes tant poden servir per col·locar una imatge a dins i que facin la funció de marc, com per crear càixes de text o delimitar i senyalitzar espais.

Aplicacions

Un univers gràfic versàtil i adaptat a les necessitats d’una escola de disseny diversa i variada en constant canvi.

Creiem que aquesta imatge gràfica és sostenible al pas del temps ja que permet adaptar-se als nous estils i tendències i seguir “encaixant” cada moment. Esperem que així sigui 🙂

EAD Sant Cugat

L’escola d’art i disseny de Sant Cugat del Vallés necessitava un canvi de marca, de nom i d’imatge corporativa i ens ho va demanar a nosaltres.

En aquest cas el repte consistía a crear una imatge adecuada per a un lloc on hi tenen cabuda moltes disciplines artístiques i estils diferents.

Es a dir, quin és el disseny dels i les dissenyadores?

Com a resultat vam crear aquest conjunt d’elements mòbils, amb infinitat d’aplicacions, que conformen un llenguatge visual versàtil i fan de contenidor per als diferents projectes que tenen lloc a l’escola.

EQUIP
Estudi Caramba +
Estudio Bengala
/branding

Feines realitzades
idea i concepte // naming // branding // disseny gràfic // editorial

i la teva imatge, parla de tu?