Vam construir un univers visual que girava entorn al món del disseny i la creativitat i que es fusionava amb el món de la religió, com a lloc litúrgic en el qual confessar-se.
Per això vam crear una sèrie d’elements que barregen aquests dos mons d’una manera estètica i molt visual.
Espelmes, objectius fotogràfics, flors, ratolins apple… que funcionen com a imatges separades però que en el seu conjunt formen la peça principal del projecte, un «altar de la creativitat» que englobava la idea general d’aquest projecte.

L’ús del color groc està present en tota la imatge, ja que es tracta del color corporatiu de festival.
A més la imatge de Creatus Dominus sempre ha tingut una clara relació amb el món avícola, com veiem en el pollastre del seu logo. És per això que la representació del concepte de «idea»,  «d’alguna cosa que s’està gestant», es va representar amb un ou com a peça central de l’altar.

Aplicacions

La barreja d’aquests elements amb tipografies contundents i composicions minimalistes, creen una imatge clara, senzilla i directa, com la filosofia de festival.
Cartells, flyers, banderoles, imatges per a xarxes, landyards, gifs animats i vídeos, van ser algunes de les moltes peces creades per a aquest projecte.

Vídeo

Per explicar el concepte de la campanya vam crear aquest vídeo promocional que ens parla sobre les «confessions creatives» i la realitat del dia a dia de la gent que treballa en el món creatiu, convidant-los a sincerar-se i mostrar-nos el seu interior gràcies al lema #algoqueconfesar.

Procés

Totes les peces van ser creades de manera manual després d’un procés de recerca, construcció, pintura, maquillatge i fotografia, gràcies a gent com Mateo Fumero i Pau Hormigo i a aplicacions com WallapopMilanuncios.

En la creació d’aquest vídeo va intervenir un equip de persones especialitzades que van facilitar la realització. Però sens dubte la part més difícil va ser la de trobar un lloc groc en el de rodar tot i que en aquell moment el groc encara no estava prohibit.
Finalment i gràcies a la col·laboració desinteressada dels nostres amics del Konvent, vam poder transformar, a cop de brotxa, un dels seus espais, en una habitació completament groga que vam fer servir com a set de rodatge.

Creatus Dominus

Creatus Dominus és un festival de disseny i creativitat, sense pèls a la llengua que tracta de mostrar la realitat del dia a dia en el món del disseny i la creació, d’una manera transparent i propera.

En la seva edició de 2017 van comptar amb nosaltres per crear la imatge de festival i totes les seves aplicacions.

Per això vam desenvolupar aquesta campanya al voltant de la idea de les «Confessions Creatives» sobre el món del disseny, amb el lema #algoqueconfesar.

EQUIP
Estudi Caramba +
Alejandro Moral
/acting  /direcció foto
Mateo Fumero
/fusteria  /foto
Albert Planas
/càmera
Hermes Lebleu
/veu  /música

Feines realitzades
idea i concepte // direcció d'art // copy // producció // disseny gràfic // gravació // edició i muntatge // motion graphics

T'agrada el que veus? Fem un projecte junts?