La creació d’aquesta marca requeria d’una imatge sòlida capaç d’abastar les seves múltiples necessitats.
Des de donar a conèixer la filosofia d’aquesta, crear materials físics, digitals i audiovisuals, per transmetre la personalitat de la marca, fins a comunicar, senyalitzar i mantenir la coherència, l’ètica i els valors en cadascuna d’aquestes aplicacions.

Art and Seams produeix de manera artesanal, a poc a poc, en entorns tranquils i d’una forma molt propera. Gràcies un equip petit però amb molt potencial. Persones implicades, amb les coses clares i amb ganes de moure’s.

Imatge

Els colors, la tipografia, les composicions i la imatge, giren al voltant de les idees de la marca.
Elements naturals, serietat, contundència, proximitat, bon gust i moviment, són alguns dels valors que busca transmetre aquesta imatge a través de la combinació dels múltiples elements que la conformen.

Al tractar-se d’una imatge tan àmplia, vam crear una sèrie d’aplicacions versàtils i fàcilment adaptables a qualsevol tipus de suport. La combinació de tipografies, els múltiples colors, la facilitat de composicions o la quantitat de contingut fotogràfic i audiovisual disponible, són alguns exemples.

Una gràfica clara i directa que ens ajuda a crear peces elegants i a explicar una metàfora visual d’acord amb la marca, que busca fer les coses necessàries i deixar enrere la resta de coses que no funcionen o no afegeixen valor.

Fotografia

L’ús de la fotografia té un pes molt important en aquesta imatge, ja que ajuda a explicar d’una manera clara i propera molts dels valors de la marca, però a més acompleix una funció clara, mostrar la roba que es ven.
Art and Seams explica, crea consciència i genera pensament, però a més ens ofereix un producte de qualitat, que gràcies a l’ús de la foto podem veure amb claredat.

Gràcies a les nostres càmeres, les del Xavi Baragona i la Núria Nia, i l’equip que forma part de cada shooting, vam crear un dels materials més importants d’aquesta marca i que al costat de la resta de la gràfica, conformen l’univers visual d’Art and Seams.

A cada sessió apareixen persones, llocs, situacions o elements que busquen trencar amb l’habitual, fugir del que l’establert i fluir d’una manera orgànica cap a alguna cosa més natural i menys quadriculada.

Maquillatge, perruqueria, estilisme, direcció artística, producció … Són algunes de les múltiples tasques que les dones i els homes orquestra, que formen aquest equip, porten a terme gairebé diàriament per tirar endavant aquest projecte i el món de la moda sostenible.

A més de les sessions de lifestyle, també realitzem sessions de plató molt més sòbries, per poder generar material on veure les peces en detall, més enllà de transmetre la filosofia de la marca.

Vídeo

Les peces audiovisuales ajuden a veure com respira Art and Seams, com es mou, com actúa.
Peces dinàmiques i vives que continuen buscant la versatilitat i la fàcil adaptació als múltiples mitjans en què apareixen.
Peces explicatives que ens parlen d’actitud, de manera de fer i ens ensenyen la roba, però que a més ens mostren que hi ha darrere de la marca i qui és l’equip de persones que la mou. Fent de la marca una cosa propera, transparent i sense res a amagar. Alguna cosa no molt habitual al món de la moda.

La combinació de text i vídeo permet donar molta informació d’una forma ràpida, clara i contundent. Una cosa necessària en aquests temps en què tot va molt ràpid i sovint els missatges importants ens passen desapercebuts.

Art and Seams

Art and Seams és una marca de moda conscientimplicada amb l’entorn, que busca produir un impacte positiu en tots els àmbits possibles. Dediquen el seu esforç a la moda ecològica, social, ètica, de kilómetro zero i vegana.

Des de fa algún temps gestionem la imatge gràfica de la marca, conjuntament amb un petit equip de persones molt compromeses.

EQUIP
Estudi Caramba +
Xavi Baragona
/fotografia
Núria Nia
/fotografia

Feines realitzades
idea i conceptualizació // direcció d'art // càsting // gravació // motion graphics // edició i muntatge

Vols donar vida a la teva imatge?